Talent Housing Vakantiewoning nieuwe burgers en jongeren

Talent Housing Vakantiewoning nieuwe burgers en jongeren

Shenzhen Special Zone Nieuws (Reporter Yang Liping Correspondent Wang Yao Yuxi Fu ging) Onlangs Shenzhen DAPENG Talents Anju Co., Ltd. Shenzhen Dopeng Talent & Co., Ltd. Organiseer de openbare behuizing te huur in het schiereiland Handan Bay, 511 Openbare behuizing zal nieuwe burgers en jongeren in de nieuwe wijk pre-toewijzen. De live-opname, VR-bekeken kamer, enz. In deze wedstrijdsite, en de aanvrager kan het kamersysteem zien om het vermeldingssysteem op elk moment te zien zonder de noodzaak om de kamer op het terrein te zien, zodat woningservice warmer is. Het schiereiland Anju East Bay ligt aan de oostkant van Jindai East Road, Dopeng New District. Het is een openbaar huisvestingsproject dat DaPeng Talent Habitan Co., Ltd. op het punt staat te worden voltooid in 2021, met in totaal 1190 openbare behuizing . Deze eerste keer, de nieuwe burger in Dopeng New District, de toonaangevende huur van jongeren, de eerste batch van 511 sets, waarvan de 38 vierkante meter, 82 vierkante meter, 92-99 vierkante meter, twee kamers, drie kamers zo’n verscheidenheid aan Appartement, kan volledig voldoen aan de feitelijke behoeften van verschillende groepen. De huurprijs is 50% van de marktprijs en de huur is gebaseerd op de huur per vierkante meter per maand.

Het is duidelijk dat de nieuwe burgers, jongeren aanvragers in deze ori?ntatie zijn, geen rekening- en academische beperkingen, alleen om aan de volgende voorwaarden te voldoen: aanvragers zijn geregistreerd bij bedrijfsregistratie of belastingregistratie in het nieuwe districtsragcontract , en het is normaal; als de aanvrager en de echtgenoten van toepassing zijn, is er geen vorm van huisvestingsbeveiliging in deze stad, waaronder een low-to-huurwoningen, openbare huurwoningen, verhuur monetaire subsidies zoals preferenti?le woningbeleid. Aanvragers en hun echtgenoten, minderjarigen Heb geen enkele vorm van eigen huisvesting in deze stad (inclusief landbouwgrond).

Het project wordt geleverd voor levering en deze selectieverhuuractiviteit. Het is een van de prestaties van DAPENG Talents Anju Co., Ltd. effectief om nieuwe burgers te verlichten, de behuizing van jongeren en "ik doe praktische dingen voor de massa’s". Verder Verminder de huurkosten van de aanvrager, helpen effectief enkele nieuwe burgers en jongeren om het probleem van huisvesting op te lossen, hun identiteit te versterken, behorenlijk en gevoel van Shenzhen, en nieuwe districten helpen om talenten beter te introduceren, te waarborgen en te behouden.

Na het einde van deze ori?ntatie zullen de resterende aanbiedingen een genormaliseerde manier nemen volgens de feitelijke behoeften van het nieuwe district en voert u voortdurend de huur uit. Het is gemeld dat Sinds de oprichting, DAPENG Talents Anju Co., Ltd. is voorbereid voor meer dan 8.000 sets talentbehuizing. Het levert meer dan 800 sets huizen en serveert meer dan 3.000 talenten in de nieuwe wijk. Positieve effecten .

schrijver:.