Teken een kracht in de historische ervaring van de honderd jaar strijd (diepgaande studie en implementatie van de partij van de plenaire sessie van 19e China)

Teken een kracht in de historische ervaring van de honderd jaar strijd (diepgaande studie en implementatie van de partij van de plenaire sessie van 19e China)

  Algemene secretaresse Xi Jinping’s belangrijkste toonaangevende kaders op het provinciale niveau, de 19e zesde plenaire zitting van de partij van de zesde plenaire zitting van de zesde plenaire vergadering, heb ik een belangrijke toespraak gepubliceerd. "Blijf samenvatten, studeren, onderwijs en bevorder diepgaand, meer vasthouden en gebruik de geschiedenis van strijd van de partij. " Na de oprichting van de Communistische Partij van China, leidde de mensen om grote strijd uit te voeren, doorbraak in de ondernemingen en opgevoed vanuit de tegenvallers, van de samenvatting, de waardevolle historische ervaring opgebouwd. De 19e nationale plenaire vergadering van de partij heeft een resolutie van de Communistische Partij van de Communistische Partij van de Communistische Partij van de Communistische Partij van China (hierna "resolutie" genoemd) samenvat tien historische ervaring met fundamentele en langdurige geleidingsbevoegdheid. Een diep begrip van de historische ervaring van de 100-jarige strijd van de partij is om de verdere eenheid van gedachten te bevorderen, de wil, verenigde acties en eenheid te verenigen en de mensen van alle nationaliteiten en het nieuwe tijdperk van een nieuw tijdperk te leiden, hebben een major Praktische betekenis en diepgaande geschiedenis. De historische ervaring van de Communistische Partij van China is een wijsheid, de wijsheid en onze partij heeft altijd veel belang gehecht aan de historische ervaring. COMREDE MAO ZEDONG zei: "Ik heb vertrouwen op de ervaring van het eten."

Comrade Deng Xiaoping wees erop: "De succesvolle ervaring in de geschiedenis is een waardevolle rijkdom, misverstanden en faalervaring is ook een waardevolle rijkdom." Sinds het 18e nationale congres van de Communistische Partij van China heeft de General Secretary Xi Jinping veel belang gehecht om de historische ervaring van het feest samen te vatten, om de betekenis van het samenvatten van de historische ervaring. Hoe u het gebruik van historische ervaring kunt begrijpen, hoe u een serie kunt gebruiken Van belangrijke discussie uit historische ervaring, enz., Zet onze partij de samenvatting van de historische ervaring is toegenomen tot het nieuwe rijk. De "resolutie" geeft een korte samenvatting van de historische ervaring van de 100-jarige strijd van de partij. Het is niet alleen om de goede traditie van de historische wet te begrijpen bij het samenvatten van historische ervaring, maar ook volledig belichaamt het hoge vertrouwen van de geschiedenis van onze partij.

  De historische ervaring van het feest is waardevolle ervaring in langetermijnpraktijken. De historische ervaring van het feest is vol van succes of falen, gecondenseerd bloed en zweet, vol met wijsheid en dapper, en onze partij heeft zich verzameld in langdurige verkenning van ontberingen en wind en regen. Terugkijkend naar de geschiedenis van het feest, reflecteert onze partij over het falen van de revolutie en begint de diepgaande waarheid van de landrevolutie te begrijpen en de revolutionaire bewapende bewapende; implementeer hervorming en opening, onze partij is gebaseerd op de diepgaande samenvatting van socialistische revolutie en constructie; het principe combineert met China, gecombineerd met de uitstekende traditionele cultuur van China, is de basisconclusie van onze partij geschiedenis van onze partijen … historische ervaring komt niet uit de hemel, noch wordt het gekopieerd van boeken, maar onze partij is kristalliserend in revolutie, constructie en hervorming van de grote praktijk, diep onthullen waarom we in het verleden kunnen slagen, en hoe kunnen we blijven slagen in de toekomst. De historische ervaring van het feest is de spirituele rijkdom van het feest en de mensen.

General Secretary Xi Jinping wees op: "Zolang we op de mensen vertrouwen, is er geen moeite om te verslaan, er is geen grote zaken die niet bereikt.

"De mensen zijn historische makers, is een echte held.

De Chinese Communistische Partij die in gedachten houdt, is altijd bij het hart van het volk, met dezelfde ademhaling, en leeft, geloof altijd in de mensen, afhankelijk van de mensen, altijd samen met de mensen denken, samen drogen, altijd historische grootheid drogen Samen met de mensen, Samen verkennen de formatie van tien historische ervaring. Deze tien historische ervaringen zijn de spirituele rijkdom van het feest en de mensen, die de fundamentele vereisten van de ideale overtuigingen, de natuur en de eerste missie weerspiegelen, en ik heb beantwoord wat de communistische partij is, wat er gaat doen.

  De historische ervaring van de Communistische Partij van China moet worden gekoesterd. Ik heb de naleving op lange termijn aan onze partij, let niet alleen aandacht aan de samenvatting van de historische ervaring, maar ook om de historische wet in samenvatting geschiedenis te begrijpen, de juiste richting van de vooruitgang te vinden en de juiste weg. De "resolutie" geeft een samenvatting van de historische ervaring van de honderdjarige jaren van onze partij tot: hecht aan het leiderschap van de partij, hecht aan de eerste de eerste, hecht aan theoretische innovatie, hecht aan onafhankelijkheid, hecht aan de weg van China, hecht aan de wereld, dring er aan de wereld aan. Innovatie, dring erop om te vechten, hecht aan de uniforme voorkant aan de zelfrevolutie. Tien historische ervaringen hebben rijk aan connotatie, compleet systeem, wederzijdse penetratie, organische eenheid is een geheel, is een wetenschappelijke samenvatting van de geschiedenis en toekomst, theorie en praktijk, gecondenseerd de historische wijsheid van de 100-jarige strijd van onze partij, onthult het succesvolle mysterie van onze partij De plaats is ook de fundamentele vereiste van onze partij om succes te blijven.

Diep begrip en nauwkeurig vastgrijpt tien historische ervaringen, voor ons blijft openen, het socialisme bevorderen met Chinese kenmerken en aanzienlijk en verreiken.

  Het onthullen van de fundamentele garantie van het succesvolle succes van het feest en de carrière van het volk.

Sinds de oprichting heeft de Chinese Communistische Partij altijd een geluk gemaakt in het Chinese volk. Het is de verjonging van de Chinese natie als zijn eigen initi?le missie. Het heeft altijd gehecht aan de idealen van het communisme en de socialistische overtuigingen. Eenheid leidt de mensen van Alle etnische groepen om te vechten voor nationale onafhankelijkheid, de bevrijding en implementatie van mensen. Het land is rijk, de mensen zijn gelukkig en worstelen.

Onze partijgroep leidt de Chinese mensen om te worstelen, schrijf het meest prachtige epos in de geschiedenis van de Chinese natie gedurende duizenden jaren. De Chinese revolutie, de constructie, hervorming Goede praktijk is een volledige oorzaak van een continue strijd. Het is een volledige oorzaak van het redden van het land, Xingguo en een sterk land om de grote verjonging van de Chinese natie te bereiken. Nadat de overwinning de eerste honderd jaar strijd bereikt, moeten we na het bouwen van een goed-off-samenleving, we moeten verhuizen naar de tweedehonderd jaar worstelen om een ??socialistisch modern energieland te bouwen. Waarom kunnen we slagen in het verleden? Het antwoord is in deze tien historische ervaring. Hoe kunnen we blijven slagen in de toekomst? Het wachtwoord is ook op zoek naar deze tien historische ervaring. Het onthullen van de kracht van de partij die altijd op een onoverwinnelijke plaats staat. In de grote ontwaken van het Chinese volk en de Chinese natie, in de nauwe combinatie van het maximale en de Chinese werknemersbeweging, kwam de Communistische Partij van China ontstaan. In het werkproces heeft onze partij veel moeilijkheden ervaren, ontelbare uitdagingen tegengekomen, een paar dagen van het leven, een paar dagen van flush, altijd op een onoverwinnelijke plaats, wat is de reden? Tien historische ervaringen hebben diep onthuld de redenen waarom onze partijen hebben gemalen en krachtiger en volwassener.

Op weg vooruit zullen we verschillende risico-uitdagingen onder ogen zien die kunnen voorzien en moeilijk te voorzien. Precies altijd aan tien historische ervaringen kunnen ervoor zorgen dat onze partij altijd in de voorhoede is geweest van de tijd in het historische proces van wereldvoorwaarden, en is altijd het belangrijkste been van het hele land in het historische proces van verschillende risico-uitdagingen thuis geworden en in het buitenland. In het nieuwe tijdperk zijn historische processen bij het ontwikkelen van het socialisme met Chinese kenmerken altijd een sterk leiderschap.

  Het feest heeft altijd de oorzaak van historische proactief onder de knie.

Historische ontwikkeling is ingewikkeld, maar het is ook regels, mensen zijn niet helemaal negatief passief. Zolang we historische ervaring samenvatten, kunnen we historische ontwikkelingswetgeving en grote trends begrijpen en altijd de geschiedenis van de ontwikkeling van de partij en de nationale carrière beheersen. Onze partij houdt zich aan de analyse van de basisprincipes van het marxisme, handelt de relatie tussen China en de wereld correct, en is goed in het grijpen en gebruikt verschillende historische kansen, en wees goed in het grijpen van de kans van historische veranderingen. Historisch actief.

Die historische ervaring onthulde dat onze partij de oorzaak van geschiedenis in honderd jaar beheerst. Het biedt geschiedenis voor onze grote verjongingsstrategie in de Chinese natie en ‘s werelds 100-jarige. Referentie.

  Het onthullen van de geavanceerde natuur en zuiverheid van het feest, lopen altijd in de fundamentele route van de voorhoede.

Hoe is een politiek deel dat honderd jaar heeft ingenomen, altijd in de voorhoede geweest van de tijd? Een feest dat al meer dan 70 jaar is verdwenen, hoe de vooruitgang en zuiverheid te houden? Onder de langetermijnbestuur is de "vier tests" voor onze partij op lange termijn, complex, "vier gevaren" zijn scherp, ernstig, en er zijn veel geavanceerd en gezuiverd in het feest. De elementen van. Onderweg van de nieuwe test moeten we wijsheid en kracht trekken uit de historische ervaring van de 100-jarige strijd van de partij, en blijven het nieuwe grote project van het nieuwe tijdperk van het feest, moedig aan de zelfrevolutie bevorderen, en maak uitgebreid van het strekfeest tot het einde, constant alles opruimen van alles De geavanceerde natuur en pure factoren van de partij blijven alle virussen van het gezonde lichaam van het feest verwijderen om ervoor te zorgen dat onze partij niet verandert, geen verandering, geen smaak, zet ons feestgebouw Is er altijd in de voorhoede geweest van de tijd, mensen die oprecht ondersteunen en dapper genoeg zijn om zelfrevolutie, kan een verscheidenheid aan wind- en golventest, krachtige marxistische heersende partij verdienen.

  Streef ernaar om een ??nieuwe prestatiegeschiedenis te cre?ren van de tijd en mensen uit de geschiedenis, wijzend naar de toekomst van de toekomst. Algemene secretaresse XI Jinping benadrukte: "Om de historische ervaring van de partij als een goed oordeel, voorziet van de toekomst van de toekomst, greep het historische ideologische wapen" "" om de historische ervaring van het feest als het probleem te maken, beslissingen te nemen, en het werk "het is Noodzakelijk om de historische ervaring van de partij te maken als een belangrijke basis voor het beoordelen van grote politiek is "" "" "" " We moeten leren van de hardwareservaring van het feest, vergeet het initi?le hart niet, houd rekening met de missie, blijf vooruit en streven naar een nieuwe uitvoering van de mensen, onschuldig. Snind naar het ideale geloof. Die historische ervaring is de kostbare spirituele rijkdom van onze partij, wat een belangrijke gids is voor het versterken van de partijgeest.

Leren en begrijpen, implementeren van de historische ervaring van de 100-jarige strijd van de partij, we moeten het ideale geloof versterken. De ideale overtuiging is de politieke ziel van de Communistische Partij van China, die de spirituele pijler van de Chinese communisten is om bestand te zijn tegen verschillende tests. In honderd jaar worstelen koos een Chinese communistische partij stevig het geloof in het marxisme en gekozen verheven idealen voor het communisme.

Onderweg om de nieuwe test van de tweedehonderd jaar worstelen te bereiken, moeten we erop aandringen op het gebruik van de historische ervaring van de 100-jarige strijd van de partij, het nieuwe tijdperk van Chinese kenmerken te gebruiken om de geest te bewapenen, te bevorderen, te bevorderen Werk, hecht aan en ontwikkel hedendaags China. Marxisme, het marxisme van de 21e eeuw. We moeten de ontwikkeling van de ontwikkeling van de partijgeschiedenis verdiepen en transformeren van de resultaten van leerprestaties in een meer bepaalde ideale overtuiging, communistische verreikende idealen en socialistisch socialistisch en gemeenschappelijke idealen, trouwe beoefenaars. Oefen de eerste missie. Voor het geluk van de Chinese mensen is de heropleving van de Chinese natie de initiality en missie van de Chinese communisten, wat de fundamentele kracht van de Chinese communisten is om voortdurend verder te gaan.

Leren, begrijpen, implementeren van de historische ervaring van de strijd van de partij, is om de eerste missie te oefenen.

Op weg naar de nieuwe test van de tweedehonderd jaar worstelen, moeten we leren van het harde werk van de honderd jaar van strijd van de partij, en vergeet het initi?le hart niet, onthoud de missie als het eeuwige onderwerp van het versterken van het feest Bouw, altijd het initi?le hartstorm, de missieschouder doen, om de ontwikkeling van het feest en de carrière van het volk te bevorderen.

Het is noodzakelijk om actief deel te nemen aan de grote praktijk van het bouwen van een socialistisch modern land, het initiatief en de missie draaien in een intentie, baanbrekende en innovatieve spirituele goden en begraven en echt de kracht van de kracht vast te grijpen, waarbij de kracht van de Major de kracht is Politieke tests, haast, de gevaren van de gevaarlijke taken, eenheid leiden de mensen om nieuwe geschiedenis te cre?ren en nieuwe historische kracht te cre?ren. Altijd politieke natuur. Over politiek gesproken zijn de prominente kenmerken en voordelen van marxistische politieke partijen. De politieke aard van het Yongqian-feest is wat we hebben geleerd en ge?mplementeerd in het onderwerp van de historische ervaring van het feest.

In de afgelopen 100 jaar worstelen stonden de Chinese communisten op het temperatuur van de partij en handhaven altijd de politieke aard van de communisten. Op weg naar de nieuwe test van de tweedehonderd jaar worstelen, moeten we de historische ervaring van de 100-jarige strijd van de partij erfen, diep begrijpen en begrijpen van de beslissende betekenis van "twee etablissement", en de vlag is duidelijk gepolijst en Doe het geloof in het feest. Loyaliteit, loyaliteit aan de partijorganisatie, loyaal aan het theorie van de partij en het routebeleid, continu verbeterd "Vierbewustzijn", stevig "viervertrouwen", om "twee onderhoud" te bereiken, houd er rekening mee " Mensen ", bewust in het denken van de politieke actie is zeer consistent met het feestcentrum van kameraad Xi jinping als de kern.

Versterk het bewustzijn van de partij, het houden van uw eerste identiteit is een communistisch partijlid, de eerste plicht is om voor het feest te werken, vergeet altijd de verantwoordelijkheid en de verplichting van uzelf, ongeacht wat u wilt, deelnemen aan onderzoek of beslissingen , dingen doen, je moet staan ??op de positie van het feest en de mensen, due diligence, de leiding nemen in een bijdrage om de grote verjonging van de Chinese natie te realiseren. (De auteurs zijn de vice-president van de centrale partij geschiedenis en literatuuronderzoeksinstituut.